Tennisclub Zomergem Logo
Menu
Tennisbal Zonsondergang 02 W

Afsluiter zomerseizoen jeugd en volwassenen 2023

 

September brengt ons hopelijk nog enkele mooie en zonnige tennismomenten tijdens de laddercompetitie, de zomercup, en het apérotennis. Helaas komt het einde van de zomer in zicht en moeten we aan onze seizoensafsluiter beginnen denken...

Maar, niet getreurd. 2023 bracht ons een mooie tennislente en -zomer en da’s alweer een reden om te vieren, op zaterdag 14 oktober!

Het wordt een dag met een rijkelijk gevuld programma:

  • 10.00 – 18.00u: finales van de winter- (2022 - 2023) én zomercup (2023). Het speelschema wordt binnenkort bekend gemaakt. Daan Blomme zal de betrokken spelers persoonlijk contacteren.

  • 18.00 – 19.00u: receptie met prijsuitreiking wintercup en zomercup.

  • 19.00 – 01.00u: avondfeest met overheerlijke barbecue door onze huiskoks Jan en Michael en aansluitend een streepje muziek en een danspasje voor de liefhebbers.

Alle TCZ-leden en hun gezins- of familieleden zijn welkom. Voor wie aanschuift voor de barbecue is de kostprijs voor volwassenen 30,00 euro en voor kids t.e.m. 11 jaar 15,00 euro.

Hiervoor krijg je lekkere gamba’s, een varkenshaasje en kippenhaasje vergezeld van verschillende lekkere salades. Voor de kids t.e.m. 11 jaar voorzien we een kippenhaasje en ijsje.

Vooraf reserveren en online betalen kan t.e.m. zaterdag 7 oktober 22.00u via onderstaand inschrijvingsformulier.

Opgelet: je inschrijving is pas geldig wanneer, na het versturen van je inschrijvingsformulier, ook je online betaling succesvol is afgerond.
(Na een geslaagde betaling ontvang je een ontvangstbevestiging met een kopie van je ingevuld inschrijvingsformulier).

We kijken er naar uit om ons buitenseizoen samen met jullie feestelijk af te sluiten.